Spring naar einde van Hoofdmenu Spring naar begin van Hoofdmenu

Positief resultaat bouw bibliotheek

Het project van de bouw van de bibliotheek aan de Stromarkt is afgerond met een positief resultaat van € 262.210. Het beschikbare budget was ruim 15 miljoen euro. Afgelopen september opende de nieuwe bibliotheek de deuren. Nu is het project financieel ook afgerond.

Nieuwe bibliotheek Deventer

Wethouder Liesbeth Grijsen: “Wij zijn erg blij met de nieuwe bibliotheek. Het is daarbij een compliment waard aan alle betrokkenen dat dit project conform begroting is gerealiseerd. Wij kijken terug op een goede samenwerking met de Openbare Bibliotheek, de NV Maatschappelijk Vastgoed, de architect en de bouwers.”

Beste bibliotheek

Komende dinsdag wordt bekend welke bibliotheek dit jaar de beste bibliotheek van Nederland is. De nieuwe Deventer bibliotheek is 1 van de genomineerden.

Blijf op de hoogte van het nieuws van de gemeente Deventer en abonneer u op onze wekelijkse nieuwsbrief. Volg ons ook op TwitterFacebook en Instagram.

English Deutsch