Spring naar einde van Hoofdmenu Spring naar begin van Hoofdmenu

‘Beste plan’ gezocht voor kavel Okkenbroek

De gemeente Deventer is op zoek naar ‘het beste plan’ voor woningbouw op een locatie in Okkenbroek. Het beschikbare bouwterrein, gelegen tussen de Visserhof en Dijkmanstraat, heeft een oppervlakte van circa 2.225 m2. Geïnteresseerde ontwikkelaars en bouwbedrijven kunnen zich tot 29 mei 2019 inschrijven.

Luchtfoto Okkenbroek

Het plan moet bestaan uit woningen, die een aanvulling zijn op de bestaande woningvoorraad in het dorp. Uiteraard moeten ze passen bij het dorpse karakter van Okkenbroek. Het is aan de ontwikkelaar of het bouwbedrijf hoeveel en welk type woningen hier komen. Ook energiebesparing en duurzaamheid zijn belangrijke criteria voor de gemeente.

Deventer Verkoopt

Meer informatie over het bouwterrein en de procedure staat op de website Deventer verkoopt. Hier vindt u ook het inschrijfformulier.

English Deutsch