Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Bijzondere Zorgteam voor mensen met complexe zorgvraag

Het Bijzonder Zorgteam zorgt in Deventer, Olst-Wijhe en Raalte dat inwoners over wie zorgen bestaan snel de zorg krijgen die ze nodig hebben. Het Zorgteam gaat af op mensen met een complexe zorgvraag. Samen met die persoon maken zij een plan om het leven in de eigen wijk weer op de rit te krijgen. Zij betrekken daarbij de juiste organisaties.

Donderdag 30 januari ondertekenen zorgpartners Dimence Groep, IrisZorg, Tactus, Pactum, Trajectum, Ribw Groep Overijssel en MEE IJsseloevers samen met de drie gemeenten een nieuw convenant voor samenwerking in het Bijzonder Zorgteam.

Zorg voor personen met verward gedrag

Het nieuwe convenant onderstreept de samenwerking, taken en verantwoordelijkheden van de afzonderlijke organisaties die betrokken zijn bij kwetsbare mensen. Zo willen gemeenten de zorg voor de meest kwetsbare mensen in onze samenleving, waaronder mensen met verward gedrag, goed organiseren.

Blijf op de hoogte van het nieuws van de gemeente Deventer en abonneer u op onze wekelijkse nieuwsbrief. Volg ons ook op TwitterFacebook en Instagram.

 

 

English Deutsch