Oproep: Kom gespreid en mijd de drukte op zaterdagmiddag

De burgemeester van Deventer en de binnenstadondernemers roepen op: “Ga niet massaal op zaterdagmiddag de stad of naar de wijkwinkelcentra, kom gespreid. Het is op zaterdagmiddag onverantwoord druk.”

Burgemeester Ron König Twittert: “Het aantal besmettingen in Deventer loopt tot mijn schrik veel harder op dan in andere gemeenten in de regio. Ik maak me daar oprecht zorgen over. Afgelopen weekend was het erg druk in de stad. Ik wil voorkomen dat we de binnenstad en wijkwinkelcentra voortijdig moeten sluiten, zoals elders in het land wel gebeurt.”

Binnenstadmanager Peter Brouwer: “Ook ondernemers maken zich zorgen. Die kunnen in deze tijd extra decemberomzet goed gebruiken, maar vragen mensen om niet allemaal tegelijk te komen op zaterdagmiddag en kom zoveel mogelijk alleen. Dan blijft het hanteerbaar en voor iedereen veilig.”

Kijk hier wanneer u wél rustig en veilig kunt winkelen.

Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.
Titel Grootte
Schema drukte 89,1 KB
English Deutsch