Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Gemeente zoekt horeca-uitbater voor paviljoen Vogeleiland

De gemeente Deventer is op korte termijn op zoek naar een horeca-uitbater voor het paviljoen op het Vogeleiland in Deventer. Geïnteresseerden die voldoen aan de gestelde eisen kunnen zich tot 6 maart melden.

Het Vogeleiland en de opstallen op dit eiland zijn sinds juli 2019 eigendom van de gemeente. De gemeente stelt met een aantal betrokkenen een Vernieuwingsplan Vogeleiland op, dat binnenkort wordt vastgesteld. De uitvoering van de vernieuwing van zowel de opstallen als het eiland zelf start nog in de 1e helft van dit jaar.

Wervingsprocedure

De eisen die aan de nieuwe uitbater worden gesteld, zijn te vinden in de bijlage wervingsproces en de gestelde eisen (pdf, 13,5 KB). De nieuwe uitbater moet natuurlijk in de vernieuwing van het Vogeleiland passen.

Maak uw interesse kenbaar

Wie belangstelling heeft stuurt een e-mail naar Barbara Evers, b.evers@deventer.nl en vermeldt daarin:

  • waarom u geïnteresseerd bent
  • wat uw (werk)achtergrond is en
  • op welke wijze u denkt aan de gestelde eisen te voldoen.

Vervolg

Als u voldoet aan de gestelde eisen, wordt u uitgenodigd om een toekomstplan/bedrijfsplan te maken. Op basis van dit plan kunt u uitgenodigd worden voor een presentatie aan een selectiecommissie.

 

Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.

Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.
Titel Grootte
Wervingsproces en gestelde eisen horeca-uitbater paviljoen Vogeleiland 13,5 KB
English Deutsch