Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Presentatie schetsontwerp Lebuinuspleinen

In de afgelopen maanden is in nauwe samenwerking en met betrokkenheid van veel stadsgenoten gewerkt aan het ontwerp van de Lebuinuspleinen. Het schetsontwerp van de architect is klaar om gepresenteerd te worden.

Lebuinuspleinen

De gemaakte schets omvat 1 plan voor het gebied Grote Kerkhof, Nieuwe Markt, Stromarkt en de tussenliggende straten. Het ontwerp wordt maandag 2 maart gepresenteerd aan de stad.

Uitnodiging aan de stad

Alle Deventenaren zijn van harte uitgenodigd voor de presentatie van het schetsontwerp op 2 maart. De architect presenteert het ontwerp die avond 2 keer in het Auditorium in het stadhuis. De 1e presentatie start om 20.00 uur en de 2e om 21.00 uur. In de Publiekshal in het stadhuis is een vrije inloop tussen 19.30 - 22.00 uur. Hier hangt het ontwerp in groot formaat en is er voldoende ruimte om vragen te stellen en te reageren op het ontwerp.

De avond is vrij toegankelijk, aanmelden is niet nodig.

Presentatie schetsontwerp Lebuinuspleinen

  • Datum: maandag 2 maart 2020
  • Locatie: Stadhuis Deventer, Grote Kerkhof 1
  • Inloopavond: 19.30-22.00 uur (Publiekshal in het stadhuis)
  • Presentatie ronde 1: 20.00-21.00 uur (Auditorium in het stadhuis)
  • Presentatie ronde 2: 21.00-22.00 uur (Auditorium in het stadhuis)

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de herinrichting van de Lebuinuspleinen op www.deventer.nl/lebuinuspleinen.

Blijf op de hoogte van het nieuws van de gemeente Deventer en abonneer u op onze wekelijkse nieuwsbrief. Volg ons ook op TwitterFacebooken Instagram.

English Deutsch