Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Stadhuis alleen op afspraak geopend vanwege coronavirus

Het stadhuis is tot en met 6 april alleen op afspraak geopend.

De gemeente Deventer neemt aanvullende maatregelen die de service aan de inwoners beperken. De vestigingen van de gemeente in de bibliotheken van Bathmen en Schalkhaar zijn gesloten. Op het stadhuis kunt u alleen op afspraak terecht. De digitale dienstverlening gaat 24 uur per dag door op www.deventer.nl/digitaal.

Wij verzoeken u waar mogelijk een bezoek aan het stadhuis uit te stellen.

Oproep

Als een bezoek aan het stadhuis op korte termijn noodzakelijk is, dan kunt u daarvoor online een afspraak maken via www.deventer.nl/afspraak. U kunt ook een afspraak maken via telefoonnummer 14 0570.

Hebt u klachten zoals verkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts dan verzoeken wij u dringend uw bezoek uit te stellen. Voor overleg kunt u bellen met 14 0570.

Belafspraken

In het stadhuis werken we met een minimale bezetting. De afhandeling van bepaalde aanvragen kan daarom langer duren dan normaal. De wachttijden aan de telefoon kunnen oplopen. Medewerkers van de Sociale teams gaan niet meer op huisbezoek, ze maken eventueel wel belafspraken.

Vragen over het coronavirus

Heeft u vragen over het coronavirus? Kijk op www.deventer.nl/coronavirus.

English Deutsch