Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).
Wat vindt u van deze pagina?
Wat vindt u van deze pagina?
Goed Neutraal Slecht
Goed Neutraal Slecht

Ondernemers: financiële hulp

Bent u ondernemer in Deventer en heeft u financiële problemen? De overheid biedt hulp.

Website Deventer ondernemers

Deventer organisaties hebben de handen ineen geslagen om ondernemend Deventer zo goed mogelijk te informeren. Dat doen zij via de website ondernemersdeventercorona.nl. U vindt hier allerlei tips en initiatieven. Ook staan hier de speciale nieuwsbrieven voor ondernemers, die gemaakt zijn door de partners in de stad en de gemeente.

Informatie op coronavirus.deventer.nl

Op onze speciale coronawebsite vindt u veelgestelde vragen van ondernemers. Via deze pagina blijft u bovendien op de hoogte van het laatste nieuws.

Landelijke hulp

MKB Nederland, Kamer van Koophandel en VNO-NCW hebben samen een loket geopend voor ondernemers met vragen. U komt hiermee in contact via telefoonnummer 0800 - 2117 (bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur). U bereikt het loket ook online.

Horecaondernemers kunnen ook terecht bij Koninklijke Horeca Nederland. Kijk op www.khn.nl/corona of bel de KHN advieslijn: 0348 - 48 94 89.

Vragen over het coronavirus

Heeft u vragen over het coronavirus? Kijk op www.deventer.nl/coronavirus.

Wat vindt u van deze pagina?
Wat vindt u van deze pagina?
Goed Neutraal Slecht
Goed Neutraal Slecht
English Deutsch