Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Landtong Deventer afgesloten in de avond en nacht

De Veiligheidsregio IJsselland heeft besloten dat de landtong ter hoogte van de spoorbrug in Deventer met ingang van 15 mei niet meer toegankelijk is voor publiek tussen 20.00 uur ‘s avonds en 08.00 uur ’s morgens. De gemeente laat borden plaatsen. Politie en Team Toezicht van de gemeente gaan toezien op het toegangsverbod, het overtreden daarvan levert een boete op van 390 euro. Voor minderjarigen 95 euro.

De laatste tijd neemt het aantal samenkomsten in strijd met de noodverordening COVID-19 op deze plek toe. Ook wordt onvoldoende afstand tot elkaar gehouden. Er zijn op deze locatie al meerdere boetes uitgedeeld. Dat heeft tot nu toe echter niet het gewenste resultaat, overtredingen vinden onverminderd plaats.

Blijf op de hoogte van het nieuws van de gemeente Deventer en abonneer u op onze wekelijkse nieuwsbrief. Volg ons ook op TwitterFacebook en Instagram.

English Deutsch