Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Informatiebijeenkomsten Vlot & Veilige Fietsroute F348

Geef uw mening over het ontwerp van een nieuwe vlot en veilige fietsroute tussen Zutphen en Deventer.

De gemeenten Deventer, Lochem en Zutphen werken samen met de provincie en met andere gemeenten in de Cleantech Regio aan het verbeteren van het fietsnetwerk in onze regio. Bijvoorbeeld de fietsverbinding Zutphen-Deventer, met daartussen Epse, Gorssel en Eefde.

Ontwerp voorkeursroute Zutphen-Deventer

Er ligt nu een ontwerp voor een voorkeursroute voor dit traject. U kunt deze bekijken op de website van de Cleantech Regio.

Geef uw mening

U kunt op 2 manieren uw mening geven over het ontwerp. Dat kan online, via de Denkmee-kaart. En dat kan tijdens 1 van de informatiebijeenkomsten. Deze vinden plaats op 23 en 30 juni en op 2 juli, in Gorssel en in Eefde, op verschillende tijdstippen. In verband met de coronamaatregelen is er ruimte voor een beperkt aantal personen per bijeenkomst. Daarom is aanmelden per persoon verplicht.

Aanmelden via de website van Cleantech Regio

Blijf op de hoogte van het nieuws van de gemeente Deventer en abonneer u op onze wekelijkse nieuwsbrief. Volg ons ook op TwitterFacebook en Instagram.

English Deutsch