Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Burgemeester Deventer verlengt cameratoezicht

Burgemeester König van Deventer heeft uit veiligheidsoverwegingen besloten cameratoezicht op de kruising Corrie Tendeloostraat en Charlotte Ruysstraat, dat was ingesteld van 23 mei tot en met 6 juni, te handhaven tot en met 19 juni.

Hij heeft daarvoor het besluit cameratoezicht (pdf, 95 KB) genomen.

Aanleiding is dat op vrijdag 22 mei een bijtincident met een hond is geweest, waarna escalatie tussen verschillende personen heeft plaatsgevonden. De politie vreest dat het opnieuw tot escalatie en geweld komt. De openbare orde en veiligheid in Deventer komt daardoor in het geding. Die dreiging duurt vooralsnog voort.

 

Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.

Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.
Titel Grootte
Bsluit verlenging cameratoezicht 93,7 KB
English Deutsch