Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Makkelijk energie en geld besparen met woning-isoleeractie

Door goed te isoleren blijft je woning koel in de zomer en warm in de winter. Daardoor woon je prettiger en gebruik je minder energie. Minder energie gebruiken is goed voor je portemonnee én het klimaat. Door te isoleren kun je honderden euro’s per jaar besparen op je energierekening.

De gemeente Deventer wil het u als woningeigenaar makkelijk maken om energie te besparen. Daarom start de gemeente samen met het Regionaal Energieloket op 9 juni een actie voor vloer-, bodem- en spouwmuurisolatie voor haar inwoners. Door de collectieve actie kunt u woningisolatie aanschaffen tegen een scherpere prijs.

Het Regionaal Energieloket heeft uit meerdere aanbieders op basis van prijs, kwaliteit en ervaring een ervaren isolatiebedrijf gekozen: ETS Isolatie uit Enter.

Aanmelden voor een gratis woningopname

De actie start in het oostelijk deel van Deventer (Schalkhaar, Colmschate, Vijfhoek, Okkenbroek en Bathmen). Later dit jaar komt het westelijk deel van Deventer aan de beurt. Na de zomer volgt ook een zonnepanelenactie.

Vanaf 9 juni kunnen woningeigenaren in deze wijken zich aanmelden voor de actie op de website van het Regionaal Energieloket. Dat gaat zo: vul uw postcode in, klik op ‘Isolatieactie gemeente Deventer’, vul uw gegevens in en maak een afspraak met de isolatieadviseur voor een bezoek aan huis.

Tijdens de woningopname geeft de installateur advies over onder andere de hoeveelheid en locatie van de isolatie. Uiteraard worden de coronarichtlijnen van het RIVM zorgvuldig gevolgd. Kort na de afspraak ontvangt u gratis een persoonlijke offerte. U beslist zelf of u gebruik wilt maken van het aanbod om uw woning te laten isoleren.

Online informatiebijeenkomst

Tijdens een informatiebijeenkomst op donderdag 18 juni vertellen we meer over de isolatieactie en over subsidies en leningen. Vanwege de coronamaatregelen vindt de bijeenkomst online plaats. Tijdens de bijeenkomst kunt u uw vragen stellen aan het isolatiebedrijf, de gemeente en het Regionaal Energieloket.

De onlinebijeenkomst start om 19.30 en duurt tot 20.30.

Deelnemen aan de online informatiebijeenkomst?

Ga dan naar de website van het Regionaal Energieloket, vul uw postcode in, klik op de knop ‘Isolatieactie gemeente Deventer’ en volg de uitleg over hoe u kunt deelnemen.

Meer weten over de isolatieactie?

Neem dan contact op met het Regionaal Energieloket via projecten@regionaalenergieloket.nl of via 088 - 525 41 10.

English Deutsch