GGD IJsselland gestart in Deventer met vaccineren tegen corona

Burgemeester Ron König en strategisch manager GGD IJsselland Margreet Algera openden de vaccinatielocatie, waar tien mensen tegelijkertijd gevaccineerd kunnen worden zodra er voldoende vaccins beschikbaar zijn.

Burgemeester König: “Voor de inwoners van Deventer en omstreken is het fijn dat zij niet ver hoeven te reizen om hun vaccinatie te krijgen. Dit is een belangrijke stap in de bestrijding van het coronavirus.”

Meer informatie

Mensen kunnen alleen een afspraak voor een vaccinatie maken als ze aan de beurt zijn en een uitnodiging ontvangen. Iedereen die aan de beurt is voor een vaccinatie kan zelf kiezen waar hij of zij gevaccineerd wil worden. Kijk voor meer informatie op www.ggdijsselland.nl/coronavaccinatie.

Naar een YouTube filmpje

Blijf op de hoogte van het nieuws van de gemeente Deventer en abonneer u op onze wekelijkse nieuwsbrief. Volg ons ook op TwitterFacebook en Instagram.

English Deutsch