Logo gemeente Deventer

Leerwerkloket voor advies over omscholing, bijscholing en leerwerktrajecten

Heb je vragen over omscholing, bijscholing of leerwerktrajecten? Vraag advies aan het Leerwerkloket. De medewerkers helpen en adviseren werknemers, werkzoekenden, scholieren en werkgevers over leren en werken.

Naast een eigen website heeft het Leerwerkloket in Deventer nu ook een fysiek loket. Elke vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur kun je hier terecht. Het Leerwerkloket is gevestigd in het Ondernemershuis Deventer op de Zuthpenseweg 6.

Een leven lang ontwikkelen

Om langdurig en duurzaam actief te zijn op een snel veranderende arbeidsmarkt, is het van groot belang dat mensen zich een leven lang blijven ontwikkelen. De adviseurs van het Leerwerkloket voeren loopbaan-/arbeidsmarktadviesgesprekken, nemen competentietesten af, helpen bij het maken van een cv en het voorbereiden van sollicitatiegesprekken, geven groepsvoorlichting en bouwen mee aan de totstandkoming van regionale leerwerktrajecten met ondernemers.

Meer informatie

Het Leerwerkloket is een onafhankelijk samenwerkingsverband tussen gemeenten, ROC's en UWV, in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Meer informatie leest u op Leerwerkloket Stedenvierkant.

Blijf op de hoogte van het nieuws van de gemeente Deventer en abonneer u op onze wekelijkse nieuwsbrief. Volg ons ook op TwitterFacebook en Instagram.