Logo gemeente Deventer

Koninklijk bezoek in Deventer

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima bezochten vandaag Salland.

De dag begon met een bezoek aan het Havenkwartier in Deventer, waar het paar sprak met diverse bewoners en ondernemers. Aansluitend volgde een bezoek aan Koninklijke Auping, waar circulariteit onderwerp van gesprek was.

Burgemeester Ron König. “Ik vond het bijzonder om het koninklijk paar in Deventer te mogen ontvangen. Het bezoek aan het Havenkwartier was levendig en creatief, precies zoals deze plek is. Er ontstonden leuke, ongedwongen gesprekken met inwoners en ondernemers. Aansluitend liet Koninklijke Auping zien hoe circulariteit in de praktijk écht werkt.”

Na het bezoek aan Deventer reisde het koninklijk paar verder naar Raalte en Olst-Wijhe.

Blijf op de hoogte van het nieuws van de gemeente Deventer en abonneer u op onze wekelijkse nieuwsbrief. Volg ons ook op TwitterFacebook en Instagram.