Nieuw asfalt op een deel van de Welle

Op de Welle, vanaf de Melksterstraat tot op het Pothoofd (voor het viaduct) gaat aannemer Dostal asfaltonderhoud uitvoeren. De deklaag wordt vervangen.

Daarvoor wordt het asfalt gefreesd en opnieuw aangebracht. De werkzaamheden starten 28 september om 18.00 uur. 

Afsluiting Welle

De werkzaamheden worden ’s avonds en ’s nachts uitgevoerd op 28, 29 en 30 september. De Welle wordt volledig afgesloten voor het verkeer van 18.00 tot 06.00 uur. Het is de verwachting dat vrijdag 1 oktober de werkzaamheden gereed zijn. De aanliggende percelen zijn met de auto niet bereikbaar. Het doorgaand verkeer wordt omgeleid.

Veilig werken

Werken aan de weg brengt ongemak met zich mee. De aannemer doet er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken. Voor de veiligheid van de weggebruikers en de medewerkers van de aannemer zijn borden en afzettingen geplaatst.

Meer asfaltonderhoud

In de laatste week van september is er meer asfaltonderhoud aan verschillende wegen in Deventer. Informatie hierover is terug te lezen op: nogknapper.deventer.nl.

Blijf op de hoogte van het nieuws van de gemeente Deventer en abonneer u op onze wekelijkse nieuwsbrief. Volg ons ook op TwitterFacebook en Instagram.

English Deutsch