Logo gemeente Deventer

Lancering project ‘Pressure’ op 17 juni in Burgerweeshuis voor en door jongeren

De gemeente heeft in samenwerking met het Etty Hillesum Lyceum jongeren gevraagd waar zij zich mee bezighouden in deze tijd. Het resultaat van deze antwoorden heeft geleid tot het project ‘Pressure’.

Op vrijdag 17 juni wordt ‘Pressure’ gelanceerd in het Burgerweeshuis.

‘Pressure’ is ontstaan doordat we allemaal druk ervaren, zowel volwassen als jongeren. Pressure staat voor je niet gek laten maken door de druk van buitenaf, maar deze juist in zetten om tot creativiteit te komen. De boodschap van het project is dan ook: laat je niet gek maken en doe de dingen op je eigen manier.

De avond van de lancering start om 18:00 uur voor alle makers en betrokkenen in het Burgerweeshuis met een VIP-diner, videoclip, documentaire en diverse optredens van jonge artiesten. Vanaf 20:30 uur is er een groot feest voor en door jongeren in de grote zaal met optredens van verschillende aankomende artiesten. De toegang voor het feest is gratis en iedereen is welkom.

Kijk voor meer informatie op: Release party Pressure.


Blijf op de hoogte van het nieuws van de gemeente Deventer en abonneer u op onze wekelijkse nieuwsbrief. Volg ons ook op TwitterFacebook en Instagram.