Logo gemeente Deventer

Mogelijke locaties laadpalen elektrisch rijden bekend

De gemeente heeft 375 plaatsen bepaald waar tot 2025 laadpalen voor elektrische auto's kunnen komen. Omwonenden kunnen hierover gedurende 6 weken via de website van de gemeente hun mening geven.

 

Als de reacties zijn verwerkt, kunnen de laadpalen worden geplaatst als een bewoner er om vraagt of als er in een straat veel gebruikers van laadpalen zijn.

Wethouder Marcel Elferink: “Overschakelen naar elektrisch rijden is belangrijk om aan de klimaatdoelen te kunnen voldoen. Daarom willen we op tijd zorgen voor voldoende laadpalen in Deventer. Met de nieuwe plankaart voor laadpalen kunnen we nu alvast locaties voorleggen en reacties ophalen bij bewoners. Dan kunnen we als er daadwerkelijk een laadpaal moet komen, sneller uitvoeren.”

 

Reageren

Omwonenden kunnen reageren op de locatie(s) in hun buurt van vrijdag 8 juli tot en met vrijdag 19 augustus 2022 via www.deventer.nl/nieuwelaadpalen.

Blijf op de hoogte van het nieuws van de gemeente Deventer en abonneer u op onze wekelijkse nieuwsbrief. Volg ons ook op TwitterFacebook en Instagram.