Logo gemeente Deventer

Ondersteuningsloket Energie

Maakt u zich zorgen over het betalen van uw energierekening of jaarafrekening? De gemeente biedt hulp aan inwoners die door een hogere energierekening moeite hebben om alle rekeningen te betalen. Misschien komt u in aanmerking voor een aanvullende bijdrage. Medewerkers van het ondersteuningsloket Energie geven u graag een persoonlijk advies. 

Vul het formulier in 

Vul online vast uw gegevens in. Medewerkers van het Ondersteuningsloket Energie bekijken uw gegevens en kijken of u recht heeft op extra geld. Soms hebben ze nog andere tips of adviezen. Dan nemen ze contact met u op. 

Vul het formulier in


Heeft u hulp nodig bij het invullen van het formulier? Neem contact met ons op. Samen kijken we hoe we u het beste kunnen helpen. Na maximaal 8 weken krijgt u schriftelijk bericht van ons. 

Kom naar het spreekuur 

Wilt u graag persoonlijk advies? Kom dan naar een van de inloopspreekuren. Medewerkers van het Ondersteuningsloket staan klaar om met u mee te kijken naar uw situatie. Er zijn verschillende locaties in Deventer waar u langs kunt gaan:  

  • Stadhuis gemeente Deventer: dinsdag en donderdag tussen 09.00 uur en 12.00 uur;
  • Bibliotheek Deventer Centrum: maandag tussen 14.15 uur en 17.00 uur; 
  • Bibliotheek Keizerslanden: woensdag tussen 11.00 uur en 13.00 uur;
  • Verbindingscentrum de Fontein: donderdag tussen 09.15 uur en 12.00 uur. 

Tip: neem uw energierekening mee, dan kunnen we u beter helpen.  

Inkomen hoger dan minimum? 

Deze regeling is niet alleen voor inwoners met een minimum inkomen. Neem contact met ons op of vul alvast het formulier in. Mogelijk kunnen we u ook helpen. 

Neem contact met ons op

Heeft u nog een vraag? Neem dan contact met ons op: