Spring naar einde van Hoofdmenu Spring naar begin van Hoofdmenu

Zelf een evenement organiseren

Een evenement is een activiteit die open is voor publiek en die bedoeld is voor vermaak. Wilt u een evenement organiseren? Dan kunt u een evenementenvergunning nodig hebben.

Of u een evenementenvergunning nodig heeft, hangt af van het soort evenement en de grootte. Het kan ook zijn dat u alleen een melding hoeft te doen van uw activiteit. Een vergunning is dan niet nodig. Meer informatie vindt u op de pagina Evenement organiseren. Als dat nodig is, kunt u hier ook direct een evenementenvergunning aanvragen.

Wilt u alleen een straatfeest of een buurtbarbecue organiseren? Dan is een melding doen vaak voldoende.

Nieuwsbrief

In de nieuwsbrief evenementen leest u actuele informatie, tips en achtergrond over het aanvragen van een evenementenvergunning in de gemeente Deventer.

Bent u geïnteresseerd, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief Evenementen.

Evenementenreclame

Via speciale aankondigingsborden kunt u reclame maken voor uw evenement. Aan lantaarnpalen door heel Deventer zijn vaste borden gemonteerd met 2 zijden. Hierin worden wisselende evenementenreclames geplaatst.

De aankondigingen zijn geregeld via de exploitant. In Deventer kunt u daarvoor terecht bij Driehoek Buitenreclame Benelux BV. Op de pagina Evenementenreclame vindt u de contactgegevens en leest u meer over evenementenreclame.

English Deutsch