Zelf een evenement organiseren

Een evenement is een activiteit die open is voor publiek en die bedoeld is voor vermaak. Wilt u een evenement organiseren? Dan kunt u een evenementenvergunning nodig hebben.

Of u een evenementenvergunning nodig heeft, hangt af van het soort evenement en de grootte. Het kan ook zijn dat u alleen een melding hoeft te doen van uw activiteit. Een vergunning is dan niet nodig. Meer informatie vindt u op de pagina Evenement organiseren. Als dat nodig is, kunt u hier ook direct een evenementenvergunning aanvragen.

Wilt u alleen een straatfeest of een buurtbarbecue organiseren? Dan is een melding doen vaak voldoende.

Nieuwsbrief

In de nieuwsbrief evenementen leest u actuele informatie, tips en achtergrond over het aanvragen van een evenementenvergunning in de gemeente Deventer.

Bent u geïnteresseerd, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief Evenementen.

Evenementenreclame

Via speciale aankondigingsborden kunt u reclame maken voor uw evenement. Aan lantaarnpalen door heel Deventer zijn vaste borden gemonteerd met 2 zijden. Hierin worden wisselende evenementenreclames geplaatst.

De aankondigingen zijn geregeld via de exploitant. In Deventer kunt u daarvoor terecht bij Driehoek Buitenreclame Benelux BV. Op de pagina Evenementenreclame vindt u de contactgegevens en leest u meer over evenementenreclame.

English Deutsch