Spring naar einde van Hoofdmenu Spring naar begin van Hoofdmenu

Stage, afstuderen en werkervaring

De gemeente Deventer heeft mogelijkheden voor stage lopen, afstuderen en werkervaring opdoen.

Stage lopen

Als gemeente houden we ons bezig met dat wat er leeft en gebeurt in Deventer. Dit biedt het hele jaar door veel mogelijkheden voor meeloop- en afstudeerstages op alle opleidingsniveaus. Stage lopen bij de gemeente Deventer betekent aandacht en begeleiding in het halen van jouw leerdoelen. We vinden het belangrijk dat je na je stage terug kijkt op een leerzame tijd.

Een stage bij de gemeente Deventer staat gelijk aan verantwoordelijkheid nemen, initiatief tonen en durven ondernemen. Een stage kan je op 2 manieren regelen: je kunt een open sollicitatie voor een stage insturen, of reageren op een stage die wij aanbieden. Ook als er op dit moment geen mogelijkheden zijn, ontvang je altijd een reactie.

Afstuderen

Zit je in de laatste fase van je opleiding en zoek je een interessante organisatie om je afstudeeronderzoek of afstudeerstage te doen? Ga dan naar Afstudeeronderzoek en laat ons weten welke ideeën jij hebt en welke meerwaarde je Deventer kunt bieden.

Werkervaring opdoen

Wil je graag werkervaring opdoen binnen jouw vakgebied en heb je altijd al willen werken bij een gemeente? Ga dan naar Werkervaringsplaats en laat ons weten welke ervaring je op wilt doen. Wij hebben geregeld werkervaringsplaatsen beschikbaar, voor maximaal 6 maanden.

English Deutsch