Logo gemeente Deventer

Trouwzaal stadhuis

Nieuwe trouwzaal stadhuis

In het stadhuis kunt u trouwen of uw partnerschap registreren.

De trouwzaal bevindt zich in de hal van het oude stadhuis. U kunt hier trouwen of uw partnerschap registreren. Deze prachtige ruimte heeft een mooi plafond en ramen die uitkijken op het Grote Kerkhof en de Lebuinuskerk. Deze ruimte is door de opstelling van het meubilair geschikt voor kleine én grotere gezelschappen. U kunt trouwfoto’s maken op het bordes.

Het bruidspaar krijgt een parkeerontheffing voor de trouwauto. Voor de gasten is er een beperkt aantal parkeerontheffingen beschikbaar. Tijdens het in ondertrouw gaan maakt u een keuze voor de trouwlocatie. Zodra u keuze voor de Trouwzaal is vastgelegd, krijgt u meer informatie over het parkeren.

 

Gratis trouwen of klein gezelschap

Gaat u gratis trouwen of uw partnerschap registreren? Dan kan dat in De Oostermaet (voorheen de ondertrouwkamer) in het stadhuis. Heeft u een klein gezelschap en wilt u een intieme ruimte om elkaar het ja-woord te geven of de akte van partnerschap te ondertekenen? Dan kan dit ook in De Oostermaet.

 

Toespraak

Wilt u dat een trouwambtenaar een toespraak houdt tijdens uw ceremonie, dan betaalt u daarvoor € 102. Dit bedrag komt extra bij de kosten voor de trouwlocatie. U mag een voorkeur uitspreken voor een trouwambtenaar.

Houdt de trouwambtenaar geen toespraak of wordt deze gedaan door een genodigde? Dan betaalt u niets extra's. U kunt alleen geen voorkeur uitspreken voor een trouwambtenaar.

 

Kosten trouwzaal

  • maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur en 18.00 uur: € 377 *
  • maandag tot en met vrijdag na 18.00 uur: € 418 *
  • zaterdag tussen 08.00 en 12.00 uur: € 418 *
  • zaterdag tussen 12.15 en 24.00 uur: € 450 *
  • zondag tussen 12.15 en 24.00 uur: € 450 *

* Deze bedragen zijn exclusief de kosten voor een toespraak door een trouwambtenaar, maar inclusief de dienstverlening van het stadhuis.

Nieuwe trouwzaal stadhuis