Van Marlehuis

Het sfeervolle Van Marlehuis is de voormalige woning van oud-burgemeester mr. H.R. van Marle. Dit monumentale pand heeft 1 van de fraaiste oude interieurs in de Deventer binnenstad en is daarom zeer geschikt als trouwlocatie.

Wilt u trouwen of uw partnerschap registreren in het Van Marlehuis? Bel om een datum af te spreken naar telefoonnummer 0570 - 61 64 95.

Naar een YouTube filmpje

Toespraak

Wilt u dat een trouwambtenaar een toespraak houdt tijdens uw ceremonie, dan betaalt u daarvoor € 92,50. Dit bedrag komt extra bij de kosten voor de trouwlocatie. U mag een voorkeur uitspreken voor een trouwambtenaar.

Houdt de trouwambtenaar geen toespraak of wordt deze gedaan door een genodigde? Dan betaalt u niets extra's. U kunt alleen geen voorkeur uitspreken voor een trouwambtenaar.

Kosten

  • maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur en 18.00 uur: € 249 *
  • maandag tot en met vrijdag na 18.00 uur: € 364 *
  • zaterdag tussen 08.00 uur en 12.00 uur: € 364 *
  • zaterdag tussen 12.15 uur en 24.00 uur € 393 *
  • zondag tussen 12.15 uur en 24.00 uur € 393 *

* Deze bedragen zijn exclusief de kosten voor een toespraak door een trouwambtenaar en exclusief het bedrag dat het Van Marlehuis eventueel in rekening kan brengen voor de dienstverlening.

Verschillende ruimtes

In het Van Marlehuis zijn diverse kamers geschikt voor een kleine intieme plechtigheid tot een huwelijksvoltrekking met vele gasten. Bij mooi weer kan er buiten getrouwd worden. Vanuit de tuin heeft u een prachtig zicht over de IJssel.

Wat is er mogelijk in het Van Marlehuis?

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is in het Van Marlehuis? In het handige overzicht Mogelijkheden officiële trouwlocaties (pdf, 250 KB) ziet u direct de mogelijkheden per locatie. Zo is aangegeven waar huisdieren zijn toegestaan en welke locatie toegankelijk is voor invaliden. U kunt bovendien gemakkelijk meerdere locaties met elkaar vergelijken, zodat u uitkomt op uw ideale trouwlocatie.

Let op: een trouwauto parkeren voor de ingang is hier niet mogelijk. Auto's kunnen geparkeerd worden om de hoek op het Grote Kerkhof of onder de Wilhelminabrug. Op de Worp, aan de overkant van de IJssel, kunt u gratis parkeren. Vervolgens kunt u samen met uw gasten met het voetveer richting het Van Marlehuis gaan.

Meer informatie

Van Marlehuis: Polstraat 18, 7411 KB Deventer. Telefoonnummer 0570 - 61 64 95. Meer informatie vindt u op de website van het Van Marlehuis.

Coronamaatregelen

Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus kunnen er in het Van Marlehuis op dit moment minder personen terecht dan voorheen.

  • Gobelinkamer: 9 personen
  • Rococokamer: 15 personen
  • beide kamers samen: 20 personen

Dit is inclusief het bruidspaar en eventuele kinderen (ongeacht de leeftijd) en fotograaf, maar exclusief de trouwambtenaar.

Gasten moeten mondkapjes dragen.

English Deutsch