Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Vrijwilligerswerk

Heeft u tijd over en u wilt zich vrijwillig voor de samenleving inzetten? In Deventer kunt u bij verschillende organisaties terecht, zoals de Vrijwilligerscentrale Deventer (VCD).

Maar liefst 25% van alle Nederlanders doet vrijwilligerswerk. Als vrijwilliger in een buurtcentrum, als buddy van een zwaar zieke of als klaar-over bij school. Belangrijk onbetaald werk.

Vrijwilligerscentrale Deventer (VCD)

Zoekt u vrijwilligerswerk in uw buurt of wilt u advies over het werken als vrijwilliger? De VCD helpt u bij het zoeken naar vrijwilligerswerk waarin u uw talenten kunt benutten. Ook steunt de VCD organisaties bij het werken met vrijwilligers.

Vrijwilligerswerk en uitkering

Wilt u vrijwilligerswerk gaan doen maar heeft u een uitkering? Dan moet u rekening houden met een aantal voorwaarden. Lees meer over de voorwaarden bij Vrijwilligerswerk.

Vrijwilligersverzekering

Vrijwilligerswerk brengt risico’s met zich mee. Om de risico's voor vrijwilligers te verkleinen heeft de gemeente Deventer een collectieve verzekering voor alle vrijwilligers in Deventer afgesloten. U vindt hier:

Meer weten?

Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.

Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.
Titel Grootte
Vrijwilligersverzekering polisblad 366,5 KB
Vrijwilligersverzekering overzicht 46,1 KB
Vrijwilligersverzekering voorwaarden 436,9 KB
Vrijwilligersverzekering schadeformulier 36,7 KB
English Deutsch