Spring naar einde van Hoofdmenu Spring naar begin van Hoofdmenu

Werken bij de gemeente Deventer

Deventer is een gastvrije Hanzestad aan de IJssel omringd door bos en weiland. Een bruisende stad met goede werkgelegenheid, een uitgebreid woningaanbod, een rijk cultureel leven en uitstekende sportvoorzieningen. Spreekt deze diversiteit je aan en ben je op zoek naar een baan waar je de dynamiek van de stad terugvindt in je werk? Dan is werken bij de gemeente Deventer iets voor jou.

Baan met uitdaging

In Deventer werken we vol toewijding voor burgers en bedrijven van de gemeente. Samen realiseren we excellente prestaties voor stad en ommeland en voor elkaar. Dit doen we op basis van vakkennis, aanvullende competenties en mentaliteit.

Met elkaar zijn we altijd op zoek naar nieuwe kansen, manieren om samen te werken en innovatieve oplossingen. Dat maakt een baan bij de gemeente Deventer uitdagend.

Professionele ontwikkeling

Ruimte voor professionele ontwikkeling is een belangrijke voorwaarde om de kwaliteit die we leveren hoog te houden. Want wie zijn talent goed benut, levert betere resultaten en heeft meer plezier in zijn werk. Daarom zorgen we voor een stimulerende werkomgeving. Ook geven we onze medewerkers de ruimte om hun werk flexibel in te richten. Op deze manier zijn prestatie en plezier in balans.

English Deutsch