Logo gemeente Deventer

WhatsApp

Heeft u een vraag voor de gemeente Deventer? Als het niet om privacygevoelige informatie gaat kunt u uw vraag stellen via WhatsApp.

Het nummer voor WhatsApp is 06 - 83 54 25 52 (u kunt niet bellen naar dit nummer).


Zo werkt het:

  1. Voeg het telefoonnummer 06 - 83 54 25 52 toe aan uw contactpersonen;
  2. Kies vanuit WhatsApp dit contact, en stuur ons een bericht;
  3. U krijgt op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur binnen 2 uur een reactie.


Privacy

Deel geen privacygevoelige informatie met de gemeente via WhatsApp. Stuur ons dus bijvoorbeeld geen burgerservicenummer of rekeningnummer. We zullen hier via WhatsApp ook nooit om vragen. Wanneer we privacygevoelige informatie nodig hebben, vragen we u om op een andere manier contact op te nemen.

  • Wilt u iets vragen over persoonlijke zaken, bel ons dan op 14 0570.
  • Heeft u vragen over uw aanslag gemeentelijke belastingen, dan kunt u bellen naar 0570 - 69 34 43.

Telefoon-, WhatsApp- en chatgesprekken kunnen door de gemeente worden bewaard om de dienstverlening te verbeteren. Gesprekken worden niet langer bewaard dan nodig is. De Algemene verordening gegevensbescherming zorgt er voor dat met deze informatie veilig wordt omgegaan.

 

Project BattumUp

In Bathmen gebruikt de gemeente WhatsApp met nummer 0570 - 23 89 92. Woont u in Bathmen en omstreken, dan kunt u chatten met ons over het verduurzamen van uw woning. Ook kunt u via WhatsApp een afspraak inplannen met een energiecoach. Wij gebruiken uw gegevens alleen voor dat doel. Het gaat hierbij om uw naam, mobiel nummer, adres en e-mailadres.