Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Ambities voor de Julianabuurt

Voor een deel van het Oranjekwartier, de Julianabuurt, heeft de gemeente het doel om samen met partners de buurt te verbeteren.
Projectgebied Julianabuurt (Oranjekwartier)

Bekijk welk gebied er valt onder de Julianabuurt (jpg, 850 KB).

De partners Woonbedrijf Ieder1, Eigen Bouw en PHI/Hegeman en de gemeente Deventer willen zowel wonen, openbare ruimte en ook sociale aspecten in de wijk verbeteren. Hiervoor is een concept ambitiedocument Julianabuurt (pdf, 2,6 MB) opgesteld. In dit document hebben de partners de ambities voor verbeteringen beschreven.

Het concept ambitiedocument Julianabuurt is eind 2018 door het college van B&W vrij gegeven om met bewoners te bespreken.

Uw reactie

De gemeente en haar partners vinden de informatie, vragen of opmerkingen van bewoners en ondernemers belangrijk. Deze informatie wordt meegenomen bij het uitwerken van de uitvoeringsplannen. Op de oproep om opmerkingen te plaatsen en vragen te stellen, hebben veel bewoners gereageerd. Lees meer hierover in de bewonersbrief van 29 maart 2019 (pdf, 84 KB).

Meer informatie over de verbeteringen in het Oranjekwartier vindt u op www.oranjekwartierdeventer.nl.

English Deutsch