Spring naar einde van Hoofdmenu Spring naar begin van Hoofdmenu

Zorgwoningen in Deventer

Veel mensen vinden het fijn om zelfstandig te blijven wonen, ook als zij ouder worden en zorg nodig hebben. Geldt dat ook voor u? Wellicht kan dat met een woningaanpassing of is een zorgwoning een geschikte oplossing voor u.

Woningaanpassing

Soms kunt u uw huidige woning laten aanpassen, zodat u daar kunt blijven wonen. Informatie over aanpassingen aan uw woning vindt u op de pagina Woonvoorzieningen.

Zorgwoning huren

Zorgwoningen worden verhuurd door verschillende woningcorporaties en zorginstellingen. Wilt u in aanmerking komen voor een zorgwoning of aanleunwoning dan kunt u zelf met de aanbieder van uw keuze contact opnemen. Ook kunt u zich inschrijven bij de Stichting Woonkeus Stedendriehoek. Na uw inschrijving krijgt u toegang tot het aanbod van woningen in de regio waarop u kunt reageren.

Wilt u bij meerdere aanbieders of anders ingeschreven staan? Neem dan zelf contact op met de aanbieder van de betreffende woningen.

Overzicht aanbieders

Welke verhuurders zorgwoningen verhuren, kunt u lezen bij Verhuurders zorgwoningen. Tevens vindt u hier een kaart met een overzicht van verhuurders bij u in de buurt.

Vragen

English Deutsch