BAD

Heeft u financiële problemen? Het Budget Adviesbureau Deventer helpt u verder met budgetadvies, schuldhulpverlening, WSNP of een persoonlijke lening.

Let op: Betalingen rond de feestdagen aangepast

Beheert de gemeente uw budget? In de week van Koningsdag, Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag ontvangt u de betalingen op een andere dag:

  • Vanwege Koningsdag donderdag 27 april ontvangt u de betaling op woensdag 26 april
  • Vanwege Hemelvaartsdag op donderdag 25 mei ontvangt u de betaling op woensdag 24 mei.
  • Vanwege 2e Pinksterdag op maandag 5 juni ontvangt u de betaling op de vrijdag 2 juni.

Financiële regelingen

Contact Budget Adviesbureau Deventer

Openingstijden en spreekuren BAD vindt u op de pagina Contact Budget Adviesbureau Deventer

Financiële p€ptalk

Wilt u advies over uw financiële situatie, bijvoorbeeld het plannen van uw uitgaven? Dan kunt u een adviesgesprek aanvragen. Meer informatie vindt u bij Financiële p€ptalk.

Werkgeversdienstverlening

Het Budget Adviesbureau Deventer (BAD) biedt ondersteuning aan werkgevers die hun medewerkers willen ondersteunen om snel van hun schulden af te komen. Lees meer bij Werkgeversdienstverlening.

Schulden lossen we samen op

Schulden vormen niet alleen een probleem voor de persoon zelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken, draagt het BAD direct of indirect bij aan de leefbaarheid van Deventer. Lees meer over de visie van de gemeente Deventer bij Schulden lossen we samen op.

Serviceconcept Budget Adviesbureau Deventer (BAD)

In het Serviceconcept Budget Adviesbureau Deventer (BAD) leest u waarvoor het BAD staat, hoe wij met onze klanten en onze partners in ons netwerk omgaan en hoe wij als team functioneren binnen onze organisatie. U kunt het Serviceconcept onderaan de pagina downloaden.

Sneller schulden stabiliseren en saneren (4S-aanpak)

Het BAD voert een pilot uit waarin geprobeerd wordt schuldsituaties sneller op te lossen. Schuldeisers die in deze pilot benaderd worden, kunnen met een akte van cessie (pdf, 175 KB) invullen en hun vordering overdragen. Schuldeisers kunnen een informatiefolder opvragen bij 4S-aanpak@deventer.nl.

Lees meer

Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.

Spring naar einde van Bijlage-overzicht
Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.
Titel Grootte
Serviceconcept Budget Adviesbureau maart 2014-07-10 313,8 KB
Akte van cessie 175,9 KB
Spring naar begin van Bijlage-overzicht
English Deutsch