Logo gemeente Deventer

Bedrijvenloket

Accountmanager Theo van Raaij

Accountmanager Marthijn Koorenhof

Heeft u als ondernemer vragen over bijvoorbeeld subsidies, vergunningen of regels en kunt u het antwoord niet vinden op onze website? Neem dan contact op met het Bedrijvenloket.

Het Bedrijvenloket van de gemeente Deventer heeft 2 accountmanagers: Theo van Raaij en Marthijn Koorenhof. Zij zijn het aanspreekpunt van de gemeente voor het bedrijfsleven. Het accent van de werkzaamheden van Marthijn Koorenhof ligt op de binnenstad van Deventer. De accountmanagers zijn gecertificeerd door het Clok.

De accountmanager kan voor u de contactpersoon binnen de gemeente zijn. Bijvoorbeeld als u wilt (ver)bouwen en of vragen hebt rond bepaalde vergunningen voor bedrijven. De accountmanagers kunnen een vooroverleg organiseren tussen u en de specialisten van de gemeente. Op die manier weet u waar u aan toe bent en bespaart het u mogelijk veel tijd en kosten.


Waarvoor kunt u het accountmanagement benaderen?

  • U wilt een bedrijf vestigen of uitbreiden en bent op zoek naar een nieuwe locatie;
  • U wilt doorgeven dat uw bedrijf verhuist of dat het wordt beëindigd;
  • U wilt meer weten over het Deventer bedrijfsleven
    (welke bedrijven, ondernemersnetwerken en -verenigingen zijn er);
  • U hebt vragen over vergunningen of bestemmingsplannen in relatie tot bedrijvigheid;
  • U wilt een specifieke bedrijfskavel van de gemeente kopen.


Netwerkbijeenkomsten

De accountmanagers bezoeken netwerkbijeenkomsten en bedrijven. Om kennis te maken, te horen wat er speelt en om te kijken of het bedrijf en de gemeente elkaar kunnen helpen. Samen met het MKB organiseert het accountmanagement regelmatig ondernemersavonden voor de dorpen Bathmen, Diepenveen, Lettele, Schalkhaar, en voor de binnenstad. Een mooie gelegenheid om een grotere groep ondernemers te treffen en wat dieper op een bepaald thema in te gaan.


Contact met accountmanagers

U kunt contact opnemen met 1 van de accountmanagers:
Per e-mail: accountmanagement@deventer.nl of telefonisch:

Accountmanager Theo van Raaij

Accountmanager Marthijn Koorenhof