Logo gemeente Deventer

Ondernemen

 

 

Ondernemen in Deventer

In Deventer is het goed ondernemen. De stad is uitstekend te bereiken via weg, rail en water. Dankzij de ligging aan de A1, die de Randstad met Duitsland verbindt, is Deventer ook aantrekkelijk voor internationale ondernemingen.

Lees meer

Bedrijvenloket

Heeft u als ondernemer vragen over bijvoorbeeld subsidies, vergunningen of regels en kunt u het antwoord niet vinden op onze website? Neem dan contact op met het Bedrijvenloket.

Lees meer

MKB Tradeoffice

Het MKB Tradeoffice helpt ondernemers met advies, matchmaking en allerlei activiteiten op het gebied van export.

Lees meer

Adviesraad Horeca, ambulante handel en detailhandel

De adviescommissie HAD adviseert de gemeente Deventer over detailhandel, horeca, ambulante handel en commerciële dienstverlening. De commissie bekijkt deze onderwerpen met een brede blik.

Lees meer

Hulp en financiële ondersteuning

Wilt u een bedrijf starten vanuit dreigende werkloosheid of arbeidsongeschiktheid? Hebt u een bedrijf en te weinig inkomen om van te leven? Of wilt u stoppen met uw bedrijf? Misschien komt u in aanmerking voor bijstand voor zelfstandigen (Bbz).

Lees meer

Bedrijf vestigen

Ondernemers die hun bedrijf vestigen in Deventer, hebben keuze uit een groot aanbod aan bedrijfskavels, winkelcentra en bedrijventerreinen. 

Lees meer

Personeel & Opleiding

In Deventer en de regio werken gemeenten, onderwijs en ondernemers samen aan een gezonde arbeidsmarkt. 

Lees meer

Beleid

Deventer is een economisch sterke en ondernemende gemeente. Om de Deventer economie te laten groeien en te stimuleren, ontwikkelt de gemeente beleid en plannen. Bijvoorbeeld over markten, winkels, havens, reclame of detailhandel.

Lees meer

Zaken doen met gemeente Deventer

Gemeente Deventer wil bedrijven eerlijke en gelijke kansen geven en het gemeenschapsgeld zo goed mogelijk besteden. Bovendien moet voor bestuur, inwoners en bedrijven duidelijk zijn dat iemand op een eerlijke manier een opdracht krijgt. Daarom heeft Deventer inkoopbeleid en inkoopvoorwaarden opgesteld.

Lees meer

Facturen aanbieden aan de gemeente

Heeft u een factuur die de gemeente Deventer moet betalen? Als u die op de juiste manier aanbiedt, kunnen wij deze direct verwerken en heeft u het geld snel binnen.

Lees meer