Logo gemeente Deventer

Ondernemersnetwerken

Er zijn verschillende ondernemersnetwerken voor Deventer ondernemers. Dit kunnen landelijke en lokale netwerken zijn. Op deze pagina vindt u informatie en adressen.

 

Kamer van Koophandel Veluwe en Twente

De Kamer van Koophandel (KvK) helpt u als ondernemer verder met ondernemen. Onder andere met het Handelsregister dat informatie over alle ondernemingen in Nederland bevat en door het aanbieden van seminars, online informatie en adviesgesprekken. Ondernemers in Deventer vallen onder de KvK Veluwe en Twente.

 

VNO-NCW Midden

VNO-NCW Midden komt op voor de belangen van ondernemers in Midden- en Oost-Nederland. Daarnaast biedt de organisatie service en werkt ze aan een optimaal ondernemersklimaat en sterke netwerken.

 

MKB Deventer

Midden- en Klein Bedrijf Deventer (MKB Deventer) telt ruim 1.100 leden. Daarmee is het de grootste lokale MKB-vereniging van Nederland. MKB Deventer richt zich op collectieve inkoop, personeelsvoordelen, netwerkbijeenkomsten en stadsmarketing.

 

Koninklijke Horeca Nederland, afdeling Deventer

De landelijke branchevereniging Horeca Nederland heeft een eigen afdeling in Deventer voor ondersteuning en de behartiging van collectieve belangen.

 

Vereniging Ambulante Handel

De Vereniging Ambulante Handel heeft een lokale afdeling in Deventer voor handelaren op de markt, rivier en straat.

 

Deventer Kring van Werkgevers

De Deventer Kring van Werkgevers (DKW) is een werkgeversorganisatie met ruim 120 leden. De leden komen uit bedrijven met meer dan 25 medewerkers. Deze netwerkorganisatie behartigt de belangen van werkgevers en is een erkend gesprekspartner van de gemeente.

 

Nieuw Deventer Circuit

Het Nieuw Deventer Circuit is het netwerk voor beslissers binnen het Deventer bedrijfsleven en bestuurlijk Deventer. Een belangrijke activiteit is de ‘inburgering’ van nieuwe directieleden van bestaande en nieuwe organisaties in Deventer.

 

De Fabriek

De Fabriek is een netwerkorganisatie voor zelfstandigen zonder personeel (zzp’ers). Deze kunnen gebruik maken van flexibele werkplekken en faciliteiten, andere zzp’ers ontmoeten, kennis delen, elkaars netwerken verkennen en elkaar inspireren en boeien.

 

Zelfstandig Professionals Deventer

Zelfstandig Professionals Deventer (ZP Deventer) is een open netwerk voor zelfstandig professionals in Deventer en omstreken. De deelnemers wisselen informatie uit op LinkedIn en houden netwerkbijeenkomsten. Ze delen kennis, benutten elkaars kwaliteiten en zetten samen boeiende projecten op en voeren die uit.

 

De Maatschappij

De lokale afdeling van het landelijk netwerk De Maatschappij bestaat uit mensen die in het bedrijfsleven, bij de overheid of bij kennisinstellingen werken. De Maatschappij wil bijdragen aan een meer ondernemende samenleving.

 

School voor Ondernemers

De School voor Ondernemers biedt betaalbare flexibele werkplekken en vergaderruimten inclusief koffie, thee en wifi. Daarnaast zijn er in het gebouw en de directe omgeving diverse toonaangevende bedrijven en instellingen gevestigd die graag behulpzaam zijn bij het succesvol ondernemen. Het pand ligt aan het begin van de Keulenstraat en nabij de A1. Kijk op www.deschoolvoorondernemers.nl of bel 06 81279152.

 

Jong MKB

Jong MKB Nederland is een platform voor ondernemers die maximaal 7 jaar bij de Kamer van Koophandel staan ingeschreven. De leden wisselen ideeën en ervaringen uit, kunnen actuele en belangrijke informatie opdoen over ondernemen en elkaar met raad en daad bijstaan. Deventer valt onder Jong MKB Overijssel.

 

Young Business Professionals

Young Business Professionals is een netwerk voor ondernemers die nog studeren of pas afgestudeerd zijn van Saxion Hogescholen in Apeldoorn, Deventer en Enschede.

 

Stichting Deventer Binnenstadsmanagement

De Stichting Deventer Binnenstadsmanagement is een samenwerkingsverband tussen bewoners en organisaties die actief zijn in de Deventer binnenstad. De stichting wil door een goed overleg de afzonderlijke belangen in de Deventer binnenstad zo veel mogelijk op 1 lijn brengen en houden.

 

Vereniging voor Commercieel onroerend goed Deventer

Via de Vereniging voor Commercieel onroerend goed Deventer (VCOD) zijn eigenaren van bedrijfspanden betrokken bij ontwikkelingen in de Deventer binnenstad. Daarbij is het kerndoel om de waarde van het vastgoed in de binnenstad te behouden.

 

Business Open

Business Open is een netwerkgroep voor ondernemers die effectief netwerken willen combineren met golfen. Business open is een landelijke organisatie. De Deventer divisie heet De Sallandsche. Contactgegevens zijn: Sallandsche@businessopen.nl