Logo gemeente Deventer

Bewonersonderzoek 2021

De gemeente Deventer wil graag weten wat inwoners vinden van hun buurt en van hun gemeente. Daarom vragen we inwoners van onze gemeente om de vragenlijst voor ons Bewonersonderzoek in te vullen. De vragen gaan over uw woonomgeving en woning, uw sociale leven èn ook over uw veiligheid in Deventer. Hoe meer inwoners meedoen met het onderzoek, hoe scherper het beeld is dat we krijgen. Als we weten wat u en andere Deventenaren belangrijk vinden, kunnen wij hier op letten bij het maken van nieuwe plannen. Ook gebruiken we de onderzoeksresultaten om beleid en de plannen in de stad en dorpen aan te passen of te verbeteren.

 

Meedoen aan het onderzoek en heeft u een brief ontvangen?

Heeft u een uitnodiging gekregen om aan het onderzoek mee te doen? Vul dan hieronder uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Deze vindt u in de uitnodigingsbrief.

 

Gebruikersnaam

Wachtwoord

 

Meedoen aan het onderzoek, maar geen brief ontvangen?

Wilt u meedoen aan het onderzoek en heeft u geen brief ontvangen? Of komt u op deze pagina via een link op Facebook, Instagram of Twitter? Klik dan op onderstaande link om de vragenlijst in te vullen. Meedoen duurt ongeveer 20 minuten en kan tot en met 30 december 2021. Zorg dat u in de gelegenheid bent om de vragenlijst in 1 keer in te vullen, want u kunt deze niet halverwege opslaan.

Start de vragenlijst

Let op, de vragenlijst is openlijk toegankelijk, maar we willen waarborgen dat enkel inwoners van de gemeente Deventer meedoen aan het onderzoek. Ter verificatie vragen wij toestemming om gegevens als geboortedatum, postcode en huisnummer te verwerken. Ze worden niet gekoppeld aan de antwoorden die u geeft. Ook worden de gegevens niet bewaard. 

Bedankt voor uw deelname!

 

Privacy