Parkeergarages

Parkeren in een parkeergarage is in het centrum goedkoper dan parkeren op straat.

Bekijk de parkeerplaatsen en -tarieven in en rond het centrum van Deventer. Zie ook de tarieven voor kort parkeren in de parkeergarages Stationsplein, Stadspoort en Brink.

In Deventer zijn 6 parkeergarages:

  1. Stationsplein
  2. Stadspoort
  3. Brink
  4. Centrumgarage
  5. De Boreel
  6. Beestenmarkt

De parkeergarages zijn 24 uur per dag open en 7 dagen per week open, met uitzondering van de parkeergarage Beestenmarkt. Hier kunt u buiten de openingstijden niet in- en uitrijden.

Beheer gemeentelijke garages

De 3 gemeentelijke garages Stationsplein, Stadspoort en Brink worden namens de gemeente Deventer beheerd door P1. Tijdens kantooruren zijn er werknemers van P1 aanwezig in Deventer. U vindt hen in de Stadspoortgarage, in de loge in de kelder. Heeft u vragen, complimenten of klachten over de gemeentelijke garages of over P1? Dan kunt u terecht op de website van P1. Storingen kunt u melden via 088 - 12 61 414. Voor het gebruik van de gemeentelijke garages zijn de Algemene voorwaarden (pdf, 180 KB) van toepassing.

Abonnement parkeergarage

Bewoners en bedrijven kunnen voor de gemeentelijke parkeergarages een abonnement aanvragen:

  • Stadspoort
  • Stationsplein
  • Brink

Het abonnement staat op naam. U hoeft geen kenteken op te geven. U kunt kiezen uit een beperkt abonnement (alleen voor bedrijven), uitgebreid abonnement, nachtabonnement en nacht- en weekendabonnement.

English Deutsch