Parkeren De Worp

De Worp heeft 222 parkeerplaatsen op de Melksterweide. U kunt daar gratis parkeren.
Parkeerterrein Melksterweide

Parkeren langs de laan (Twelloseweg) kost € 1 per dag. Hier geldt kentekenparkeren. Nadat u heeft geparkeerd, voert u uw kenteken in bij de automaat. U krijgt wel een parkeerkaartje, maar deze hoeft u niet achter de voorruit te leggen. Parkeercontroleurs kunnen via uw kenteken controleren of u heeft betaald.

Snel in de binnenstad

Bezoekers van de binnenstad kunnen snel oversteken met het fiets- en voetgangerspontje. Of u loopt over de Wilhelminabrug.

Bolwerksweg

De Bolwerksweg ter hoogte van de Melksterweide is veranderd in een fietspad. U mag hier dus niet meer rijden of parkeren met uw auto.

Bekijk de tariefzones op de kaart. U kunt klikken op de gekleurde vlakken. Zo ziet u extra informatie over de parkeertijden, de tarieven en de mogelijkheden om daar te parkeren met uw parkeervergunning.

Parkeeronderzoek De Worp/Melksterweide

De gemeente Deventer doet de komende weken onderzoek naar het parkeerterrein De Worp/Melksterweide. Er is al onderzoek gedaan naar de drukte op het parkeerterrein door telmomenten met een scanauto. Om een goed parkeerkundig advies te geven ontbreekt nog de mening en achtergrondinformatie van de gebruikers. Wie zijn dit, en waarom maken ze gebruik van deze parkeerplaats? Daarom wordt er de komende weken een marktonderzoek uitgevoerd. Meer informatie op de pagina Parkeeronderzoek De Worp/Melksterweide.

English Deutsch