Logo gemeente Deventer

Paspoort en identiteitskaart

Heeft u een paspoort of identiteitskaart nodig? U vraagt uw reisdocument persoonlijk aan bij de balie Publiekscontacten. Kijk hieronder bij de verschillende reisdocumenten voor meer informatie.

Paspoort

Met een geldig Nederlands paspoort kunt u naar alle landen van de wereld reizen. Met uw paspoort toont u uw identiteit aan: het is een legitimatiebewijs. In Nederland bent u vanaf 14 jaar verplicht om uw identiteit aan te kunnen tonen.

Lees meer

Identiteitskaart

Met een geldige Nederlandse identiteitskaart kunt u naar bepaalde landen reizen. Met uw identiteitskaart toont u uw identiteit aan: het is een legitimatiebewijs. In Nederland bent u vanaf 14 jaar verplicht om uw identiteit te kunnen aantonen.

Lees meer

Vluchtelingenpaspoort

Een vluchtelingenpaspoort is een reisdocument voor vluchtelingen. Het reisdocument is maximaal 5 jaar geldig, afhankelijk van de duur van de verblijfsvergunning asiel.

Lees meer

Vreemdelingenpaspoort

Een vreemdelingenpaspoort is een reisdocument voor vreemdelingen. Het reisdocument is maximaal 5 jaar geldig, afhankelijk van de duur van uw verblijfsvergunning regulier.

Lees meer