Logo gemeente Deventer

Trouwambtenaren

Een buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand voltrekt uw huwelijk of geregistreerd partnerschap. We noemen deze ambtenaar ook wel trouwambtenaar.

Als u een voorkeur heeft voor een trouwambtenaar, dan mag u zelf contact opnemen met deze persoon. Doe dit vóórdat u de datum van uw dag reserveert. Bij de reservering van uw datum geeft u de naam van de trouwambtenaar door.

Het is niet verplicht om zelf een trouwambtenaar te kiezen. U kunt ook een trouwambtenaar laten aanwijzen. Ook kunt u een trouwambtenaar uit een andere gemeente laten aanwijzen voor 1 dag. 

Heeft u de ceremonie in de Oostermaet of kiest u voor een eenvoudige ceremonie? Dan kunt u geen voorkeur uitspreken voor een trouwambtenaar.

Geen voorkeur voor een trouwambtenaar

Heeft u geen voorkeur voor een trouwambtenaar, dan wijzen wij een trouwambtenaar aan.

Lees meer

Trouwambtenaar laten aanwijzen voor 1 dag

U kunt een buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand uit een andere gemeente laten aanwijzen voor uw huwelijk of geregistreerd partnerschap.

Lees meer

Jan Henk van der Kolk

Jan Henk van der Kolk is trouwambtenaar in de gemeente Deventer. U kunt hem vragen uw huwelijk te voltrekken of uw partnerschap te registreren.

Lees meer

Joke van Soest - Pattij

Joke van Soest - Pattij is trouwambtenaar in de gemeente Deventer. U kunt haar vragen uw huwelijk te voltrekken of uw partnerschap te registreren.

Lees meer

Ellen Wielink

Ellen Wielink is trouwambtenaar in de gemeente Deventer. U kunt haar vragen uw huwelijk te voltrekken of uw partnerschap te registreren.

Lees meer

Ans Schutte - van Zee

Ans Schutte - van Zee is trouwambtenaar in de gemeente Deventer. U kunt haar vragen uw huwelijk te voltrekken of uw partnerschap te registreren.

Lees meer

Diane van Moorst - Melkert

Diane van Moorst - Melkert is trouwambtenaar in de gemeente Deventer. U kunt haar vragen uw huwelijk te voltrekken of uw partnerschap te registreren.

Lees meer