Logo gemeente Deventer

Trouwambtenaren

Een buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand voltrekt uw huwelijk of geregistreerd partnerschap. We noemen deze ambtenaar ook wel trouwambtenaar.

Als u een voorkeur heeft voor een trouwambtenaar, dan mag u zelf contact opnemen met deze persoon. Doe dit vóórdat u de datum van uw dag reserveert. Bij de reservering van uw datum geeft u de naam van de trouwambtenaar door.

Het is niet verplicht om zelf een trouwambtenaar te kiezen. U kunt ook een trouwambtenaar laten aanwijzen. Ook kunt u een trouwambtenaar uit een andere gemeente laten aanwijzen voor 1 dag. 

Heeft u de ceremonie in de Oostermaet of kiest u voor een eenvoudige ceremonie? Dan kunt u geen voorkeur uitspreken voor een trouwambtenaar.

Geen voorkeur voor een trouwambtenaar

Heeft u geen voorkeur voor een trouwambtenaar, dan wijzen wij een trouwambtenaar aan.

Lees meer

Trouwambtenaar laten aanwijzen voor 1 dag

U kunt een buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand uit een andere gemeente laten aanwijzen voor uw huwelijk of geregistreerd partnerschap.

Lees meer

Ans Schutte - van Zee

Ans Schutte - van Zee is trouwambtenaar in de gemeente Deventer. U kunt haar vragen uw huwelijk te voltrekken of uw partnerschap te registreren.

Lees meer

Joke van Soest - Pattij

Joke van Soest - Pattij is trouwambtenaar in de gemeente Deventer. U kunt haar vragen uw huwelijk te voltrekken of uw partnerschap te registreren.

Lees meer

Diane van Moorst - Melkert

Diane van Moorst - Melkert is trouwambtenaar in de gemeente Deventer. U kunt haar vragen uw huwelijk te voltrekken of uw partnerschap te registreren.

Lees meer

Ellen Wielink

Ellen Wielink is trouwambtenaar in de gemeente Deventer. U kunt haar vragen uw huwelijk te voltrekken of uw partnerschap te registreren.

Lees meer