Logo gemeente Deventer

Veilig mailen via Zivver

Gemeente Deventer vindt privacy erg belangrijk. Daarom gaan wij zorgvuldig en vertrouwelijk om met (privacy)gevoelige informatie. Regelmatig versturen wij privacygevoelige informatie via e-mail. Omdat verzending via ‘gewone’ e-mail niet altijd veilig is, versturen wij vertrouwelijke informatie alleen nog maar via de beveiligde mailomgeving van ‘ZIVVER’.


Wat doet u als u van ons een bericht ontvangt via ZIVVER?

U ontvangt een e-mailbericht van de gemeente. In deze e-mail leest u dat er een beveiligd bericht voor u klaarstaat. In de e-mail staat een link om de beveiligde informatie te lezen. Om de beveiligde informatie te openen heeft u een code of wachtwoord nodig. Deze code kunt u op 3 manieren ontvangen:

  • via sms;
  • via de e-mail;
  • via uw contactpersoon bij de gemeente Deventer.
In de e-mail van de gemeente staat welke code u moet gebruiken. In deze filmpjes ziet u hoe u een veilig bericht ontvangt en leest.


Wat doet u als u een veilig bericht naar ons wilt sturen?

Wanneer u ons een veilig bericht wilt sturen, of op een veilige manier documenten met ons wilt delen, kunt u klikken op onderstaande knop:


Start veilig bericht  >>>


Ons algemene mailadres staat standaard ingevuld. Heeft u al een contactpersoon bij onze gemeente waarmee u iets veilig wilt delen? Dan kunt u ook het bij u bekende mailadres van die contactpersoon invullen.


Meer informatie

Door het gebruik van de ‘veilig mailen’ tool, kunnen onze cliënten en relaties erop vertrouwen dat wij zorgvuldig met hun privacy omgaan. Meer informatie over ZIVVER vindt u op www.zivver.nl en support.zivver.com.