Budget Adviesbureau Deventer (BAD)

Het Budget Adviesbureau Deventer (BAD) is dé professionele organisatie voor vakkundige, onafhankelijke en objectieve budgetvoorlichting, hulp bij het structureel oplossen van schulden en sociale kredietverstrekking in Deventer.

Het BAD wil voorkomen dat inwoners van Deventer in financiële problemen raken. En als inwoners al schulden hebben, wil het BAD deze problemen structureel oplossen of beheersbaar maken.

Schulden: gevolgen voor individu en samenleving

Schulden vormen niet alleen een probleem voor de persoon zelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Gezinssituaties kunnen ontwrichten, er ontstaan gezondheidsklachten, verlies van werk en contacten, schooluitval. Door financiële problemen aan te pakken, draagt het BAD direct of indirect bij aan de leefbaarheid van Deventer.

Waar staat het BAD voor?

In het Serviceconcept Budget Adviesbureau Deventer (BAD) kunt u lezen waarvoor het BAD staat, hoe wij met onze klanten en onze partners in ons netwerk omgaan en hoe wij als team functioneren binnen onze organisatie. U kunt het Serviceconcept onderaan de pagina downloaden.

Financiële p€ptalk

Financiële p€ptalk is een persoonlijk adviesgesprek over uw financiële situatie. U wordt geholpen met het plannen van uw uitgaven. Meer informatie vindt u bij Financiële p€ptalk.

Kredietbank Salland en Omstreken

De Kredietbank Salland en Omstreken is er voor persoonlijke leningen aan inwoners. Lees meer bij Kredietbank Salland en Omstreken.

Werkgeversdienstverlening

Het Budget Adviesbureau Deventer (BAD) biedt ondersteuning aan werkgevers die hun medewerkers willen ondersteunen om snel van hun schulden af te komen. Lees meer bij Werkgeversdienstverlening.

Contact

Bekijk de openingstijden en bezoekadres op Contact Budget Adviesbureau Deventer (BAD). U kunt terecht bij het BAD voor hulp bij schulden, budgetadvies, schuldhulpverlening, WSNP en persoonlijke leningen.

Lees meer

Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.

Spring naar einde
Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.
Titel Type Grootte Download
Serviceconcept Budget Adviesbureau oktober 2012  pdf 318,7 KB Download
Spring naar begin
Spring naar einde Spring naar begin