Logo gemeente Deventer

Denk mee over Deventer

Blokken met daarin de woorden Daar vind ik wat van

Het Deventer Digipanel is het digitale onderzoekspanel van inwoners van de gemeente Deventer. Wilt u ook uw mening geven over onderwerpen die voor u belangrijk zijn? Word dan lid van het Deventer Digipanel. Alle inwoners vanaf 16 jaar kunnen lid worden.

 

Denk mee over Deventer 

Als panellid krijgt u een paar keer per jaar een uitnodiging om mee te doen aan online onderzoeken van de gemeente. Het is de manier om uw mening te geven over belangrijke onderwerpen in Deventer.  

 

Meldt u zich ook aan? 

Al bijna 2900 Deventenaren nemen deel aan dit panel. De gemeente wil dit aantal graag laten groeien om zo nog beter de mening van haar inwoners te horen. Doe ook mee en meld u aan. 

Na aanmelding controleren wij uw gegevens. Daarna ontvangt u van ons een bevestigingsmail.  

 

Waarom anderen meedoen aan het Digipanel:  

“Ik vind het fijn en leuk om mijn mening te geven over zaken die mij direct aangaan. Dat zet mijzelf aan het denken en ik hoop daarmee ook beleidsmakers richting te kunnen geven.” - Inwoner gemeente Deventer.

 

Privacy 

Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens om te zien of het Digipanel een goede afspiegeling is van de Deventer bevolking. En soms is een Digipanel-onderzoek bedoeld voor een specifieke groep inwoners, bijvoorbeeld jongeren of inwoners van een bepaalde wijk. Zo’n specifiek Digipanel-onderzoek gaat dan alleen naar die groep. Vanzelfsprekend gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Lees de volledige privacyverklaring. 

Bij het doen van onderzoek en de verwerking van de gegevens houdt Deventer zich aan de Gedragscode voor Onderzoek en Statistiek (pdf, 650 KB). 

 

Contact 

Heeft u vragen over het Digipanel? Neem dan contact op met Kennis & Verkenning van de gemeente Deventer: 

 

Blokken met daarin de woorden Daar vind ik wat van