Logo gemeente Deventer

Deventer verkoopt

Deventer verkoopt is de online verzamelplaats voor het vastgoed dat de gemeente Deventer verkoopt.

Deventer verkoopt. Woningbouwkavels. Bedrijfskavels. Woningen. Bedrijfspanden. Op verschillende locaties, zowel in de stad als de dorpen. Op Deventer verkoopt vindt u het beschikbare aanbod en de bijbehorende informatie. Daarnaast verhuren wij panden en percelen. Dit huuraanbod verzamelen wij ook op Deventer verkoopt. 

Dus bent u op zoek naar een locatie voor uw bedrijf of wilt u zelf verhuizen? Kijk op www.deventerverkoopt.nl en vindt u het vastgoed dat te koop en te huur staat in de gemeente Deventer.

 

Bekendmakingen voorgenomen uitgiften

Gemeente Deventer maakt via de website Deventer verkoopt de (voorgenomen) uitgiften van gemeentelijke onroerende zaken bekend. Het gaat hier om uitgiften waaraan (nog) geen openbare procedure is voorafgegaan of waar sprake is van een 1 op 1 uitgifte.

Deze bekendmakingen van voorgenomen uitgiften zijn het gevolg van het arrest van de Hoge Raad van 26 november 2021 (Didam). U kunt deze bekendmakingen bekijken op Deventer verkoopt. Daar vindt u ook meer informatie over het arrest en leest u hoe u kunt reageren.