Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).
Spring naar einde van Hoofdmenu Spring naar begin van Hoofdmenu

Digitaal loket

Via het Digitaal loket kunt u veel producten en diensten van de gemeente Deventer online regelen. Afhankelijk van het product kunt u het geheel online afronden, of bijvoorbeeld een formulier printen en opsturen.

Producten op beginletter

Afspraak

Voor veel producten en diensten van Publiekscontacten kunt u online een afspraak maken. Per e-mail krijgt u een afspraakbevestiging. Via deze bevestiging kunt u uw afspraak wijzigen of annuleren.

U kunt ook een afspraak maken via telefoonnummer 14 0570. Op sommige locaties en tijden kunt u zonder afspraak terecht, maar mét een afspraak voorkomt u wachttijd.

Inloggen met DigiD

U kunt inloggen met uw DigiD. Meer informatie vindt u op www.digid.nl. Met uw DigiD kunt u inloggen op websites van de overheid en in de zorg.

 

DigiD

Inloggen met eHerkenning

Wilt u als bedrijf digitaal zakendoen met de gemeente Deventer? Zoals een vergunning of een subsidie aanvragen? Dan heeft u mogelijk eHerkenning nodig.

Inloggen met eHerkenning is een manier waarop ondernemers of personen die namens een bedrijf handelen op internet zich kunnen identificeren. Uw gegevens zijn dan direct bekend en worden veilig verwerkt. Kijk voor meer informatie op eHerkenning.

eHerkenning

Vragen?

Het Digitaal loket van de gemeente Deventer is er voor u. Wij bewaken de kwaliteit van onze online dienstverlening nauwlettend. Heeft u problemen bij de online afhandeling? Laat het ons weten via het contactformulier.

English Deutsch