Logo gemeente Deventer

Digitaal loket

Via het Digitaal loket kunt u veel producten en diensten van de gemeente Deventer online regelen. Afhankelijk van het product kunt u het geheel online afronden, of bijvoorbeeld een formulier printen en opsturen.

Producten op beginletter

 

Afspraak

U kunt online een afspraak maken of via telefoonnummer 14 0570. Met een afspraak helpen wij u binnen 5 minuten en voorkomt u dus wachttijd.

 

Inloggen met DigiD

U kunt inloggen met uw DigiD. Meer informatie vindt u op www.digid.nl. Met uw DigiD kunt u inloggen op websites van de overheid en in de zorg.

DigiD


Inloggen met eHerkenning

Wilt u als bedrijf digitaal zakendoen met de gemeente Deventer? Zoals een vergunning of een subsidie aanvragen? Dan heeft u mogelijk eHerkenning nodig.

Inloggen met eHerkenning is een manier waarop ondernemers of personen die namens een bedrijf handelen op internet zich kunnen identificeren. Uw gegevens zijn dan direct bekend en worden veilig verwerkt. Kijk voor meer informatie op eHerkenning.

eHerkenning

 

Vragen?

Het Digitaal loket van de gemeente Deventer is er voor u. Wij bewaken de kwaliteit van onze online dienstverlening nauwlettend. Heeft u problemen bij de online afhandeling? Laat het ons weten via het contactformulier.