Digitaal loket

Via het Digitaal loket kunt u veel producten en diensten van de gemeente Deventer online regelen. Afhankelijk van het product kunt u het geheel online afronden, of bijvoorbeeld een formulier printen en opsturen.

Producten op beginletter

Afspraak

Voor veel producten en diensten van Publiekszaken kunt u online een afspraak maken. Geeft u hierbij uw e-mailadres op, dan krijg u een afspraakbevestiging. Via deze bevestiging kunt u uw afspraak wijzigen of annuleren.

U kunt ook een afspraak maken via telefoonnummer 14 0570. Op sommige locaties en tijden kunt u zonder afspraak terecht, maar mét een afspraak voorkomt u wachttijd.

U kunt inloggen met uw:

  • DigiD inlogcode
    Meer informatie vindt u op www.digid.nl. Met uw DigiD kunt u terecht bij elektronische diensten van steeds meer overheidsdiensten. DigiD (spreek uit: ‘Die-gie-dee’) staat voor Digitale Identiteit; het is een gemeenschappelijk systeem waarmee de overheid op internet uw identiteit kan verifiëren. Op aanvraag ontvangt u van DigiD hiervoor een inlogcode.
  • burgerservicenummer
    Uw burgerservicenummer staat bijvoorbeeld op uw paspoort, rijbewijs of identiteitskaart.

Let op: Vanaf 8 december 2014 ondersteunt DigiD geen gebruikers met Windows XP meer. Dit heeft te maken met beveiligingseisen die in XP niet meer voldoen en Microsoft die XP niet meer ondersteunt.

Het Digitaal loket van de gemeente Deventer is er voor u. Wij bewaken de kwaliteit van onze online dienstverlening nauwlettend. Heeft u problemen bij de online afhandeling? Laat het ons weten via het contactformulier.

DigiD

English Deutsch