Logo gemeente Deventer

Social media gemeente Deventer

Via social media bieden wij informatie en kunt u vragen stellen.


X, Facebook, Instagram en LinkedIn

Volg ons op X (voorheen Twitter) en Facebook om op de hoogte te blijven van nieuws van de gemeente Deventer. U kunt ook vragen stellen. We antwoorden van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

 

Duurzaam Deventer

 

Overige Facebook accounts


Spelregels social media

Iedereen kan reageren op onze berichten, we gaan graag met je in gesprek. We hebben wel een aantal spelregels voor het reageren op social media:

  • Wij respecteren ieders mening, ook als die afwijkt van onze eigen opvattingen. Dezelfde houding verwachten wij van inwoners en anderen die via sociale media berichten aan of over de gemeente plaatsen.
  • Agressieve uitingen, grof taalgebruik, misleiding of discriminatie accepteren wij niet. Deze uitingen verwijderen wij van onze kanalen.
  • Commerciële berichten of advertenties die op onze pagina worden geplaatst, worden verwijderd.
  • Wij gaan graag met je in gesprek, maar niet als jij je berichten anoniem plaatst. Wij discussiëren met open vizier. Anonieme berichten kunnen wij zonder overleg verwijderen.
  • Plaats op social media geen persoonlijke gegevens van medewerkers van de gemeente Deventer of van anderen.
  • Deel geen privacygevoelige informatie met de gemeente via social media. Wanneer wij persoonsgegevens nodig hebben, vragen wij u om op een andere manier contact op te nemen.