Logo gemeente Deventer

Sportlocaties

Veel mensen vinden sport en bewegen een plezierige manier om hun vrije tijd door te brengen. In Deventer is veel aanbod van sport, zowel voor sporters als voor toeschouwers. De gemeente werkt bij dit aanbod samen met organisaties, waaronder Sportbedrijf Deventer.


Sportverenigingen

In Deventer zijn sportverenigingen voor allerlei sporten. Bij een sportvereniging kunt u samen met anderen uw sport beoefenen. Ook krijgt u goede begeleiding en leert u hoe u het meeste plezier haalt uit uw sport. Sportbedrijf Deventer heeft de adressen verzameld van de meeste sportverenigingen in Deventer.


Sportzaal huren

Gaat u sportactiviteiten organiseren met mensen uit de buurt of houdt u een sporttoernooi met uw bedrijf? Dan kunt u een sportzaal huren. Voor het huren van een sportzaal en/of gymlokaal neemt u contact op met Sportbedrijf Deventer.


DeventerWijzer

Wilt u meer bewegen, krijgt u de administratie niet rond, zoekt u iemand voor klusjes in huis? Zorgt u voor een familielid? DeventerWijzer helpt met tips. Kijk op de website www.deventerwijzer.nl voor meer informatie.