Logo gemeente Deventer

A1 Bedrijvenpark Deventer

Kavelkaart A1 Bedrijvenpark Deventer

Ondernemen met een duidelijke visie en de wereld binnen handbereik. Dat kan op het nieuwste bedrijvenpark van Deventer: A1 Bedrijvenpark Deventer. Het bedrijvenpark combineert een strategische ligging aan de A1 met een slimme energievoorziening en een duurzaam karakter. Een innovatieve omgeving waar ondernemers kunnen bouwen aan de toekomst van hun bedrijf.

 

Naar een YouTube filmpje

Kijk voor meer informatie op a1bedrijvenparkdeventer.nl.

 • Oppervlakte en verkaveling
  A1 Bedrijvenpark Deventer wordt een parkachtige omgeving. Het bedrijvenpark is in totaal 129 hectare, daarvan is 56 hectare beschikbaar voor kavels. De keuze van een locatie is allesbepalend bij bedrijfshuisvesting. Moet het bijvoorbeeld een zichtlocatie zijn of is de oppervlakte van de kavel doorslaggevend? De verkaveling op het bedrijvenpark is flexibel, zodat er maatwerk geboden kan worden.
 • Bereikbaarheid
  Bereikbaarheid en A1 Bedrijvenpark Deventer gaan hand in hand. Het bedrijvenpark is direct bereikbaar via de A1, afslag Deventer-Oost. Daarnaast is er via de Siemelinksweg een aansluiting op de N348 richting Raalte.
 • Milieucategorie
  De maximaal toegestane milieucategorie op het bedrijvenpark is 3.2 en onder voorwaarden 4.
 • Zekerheid
  Het bestemmingsplan en het exploitatieplan zijn definitief. Ondernemers kunnen direct aan de slag op het oostelijk deel van A1 Bedrijvenpark Deventer.

 

Contact

Wilt u meer informatie over A1 Bedrijvenpark Deventer? Dan kunt u contact opnemen met de accountmanagers van het A1 Bedrijvenparkteam of stuur een e-mail met uw contactgegevens. Dan neemt 1 van de accountmanagers contact met u op.

Kavelkaart A1 Bedrijvenpark Deventer