Logo gemeente Deventer

Ans Schutte - van Zee

Trouwambtenaar Ans Schutte - van Zee

Ans Schutte - van Zee is trouwambtenaar in de gemeente Deventer. U kunt haar vragen uw huwelijk te voltrekken of uw partnerschap te registreren.

Ans Schutte - van Zee is beschikbaar op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Zij stelt zich in een video (2 minuten) aan u voor.

 

"Mijn naam is Ans Schutte. Ik ben geboren en getogen in het dorp Bathmen en woon samen met mijn echtgenoot en 2 kinderen in Bathmen, gemeente Deventer.

Al jaren ben ik 'Babs', dat wil zeggen buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Daarnaast ben ik ook in het dagelijkse leven werkzaam als gemeenteambtenaar.

Je trouwdag is een bijzondere dag. Voordat het zover is zijn er allerlei voorbereidingen, zoals de ondertrouw en een ambtenaar van de burgerlijke stand uitkiezen! Als ambtenaar van de burgerlijke stand van Trouwambtenaren van Deventer, wil ik er graag voor zorgen dat deze dag dan ook een heel bijzondere dag wordt.

Daarvoor maak ik graag een afspraak voor een persoonlijk gesprek en dat doe ik het liefst in jullie eigen – vertrouwde – omgeving. Op deze manier is het mogelijk om elkaar te leren kennen en te horen welke wensen er zijn. Vervolgens zal ik voor een persoonlijke toespraak zorgen, het is immers jullie trouwdag.

Aanstaand bruidspaar: heel veel succes met alle voorbereidingen!"

Ans Schutte - van Zee


Contact opnemen

Wilt u contact opnemen met Ans Schutte - van Zee? Dat kan via telefoonnummer 0570 – 54 29 64 of 0575 - 58 70 88. Omdat de trouwambtenaren hun functie vaak uitoefenen naast het dagelijkse werk, is het prettig als u alleen op werkdagen vóór 22.00 uur belt.

Trouwambtenaar Ans Schutte - van Zee