Logo gemeente Deventer

Fietsenstallingen

Deventer viert fietsen!

In en om Deventer wordt veel gefietst. Logisch dat er in de binnenstad 3 gratis fietsenstallingen zijn: onder het stationsplein, Op de Keizer (achter de Hema) en op het Lamme van Dieseplein.

 

Bewaakte fietsenstalling Stationsplein

U kunt uw fiets bewaakt en gratis stallen in de ondergrondse fietsenstalling op het Stationsplein. De fietsenstalling is open van 15 minuten voor de 1e trein tot en met 15 minuten na de laatste trein. Buiten de openingstijden kunt u uw fiets niet ophalen.

 

Fietsenstalling Op de Keizer

De fietsenstalling 'Op de Keizer' (naast de Centrumgarage/achter de Hema) is gratis en elke dag 24 uur geopend. Deze stalling is bemenst op:

  • dinsdag en woensdag van 09.15 uur tot 18.15 uur
  • donderdag, vrijdag en zaterdag van 09.15 uur tot 23.00 uur. Van 17.00 tot 23.00 uur zijn ook 2 beveiligers van Vigilat aanwezig. 
  • zondag van 12.00 tot 17.00 uur

Tijdens evenementen kunnen er afwijkende (langere) openingstijden zijn. Op de tijden dat er geen medewerker aanwezig is, kunt uw fiets wel stallen en/of ophalen.

 

Fietsenstalling Lamme van Dieseplein

De fietsenstalling op het 'Lamme van Dieseplein' (naast de bibliotheek in het centrum) is gratis en dag en nacht geopend. Deze stalling is niet bewaakt, maar wel bemenst op:

  • dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag: van 09.15 uur tot 18.15 uur
  • zaterdag: van 09.15 uur tot 17.15 uur

Tijdens evenementen kunnen er afwijkende (langere) openingstijden zijn. Op de tijden dat er geen medewerker aanwezig is, kunt uw fiets wel stallen en/of ophalen.

 

Fietsdepot Deventer

Medewerkers van het Fietsdepot nemen fietsen mee die verkeerd zijn gestald of al lang op dezelfde plek staan. Zij controleren of een fiets gestolen is. Zo ja, dan wordt de eigenaar gewaarschuwd. Bij het Fietsdepot Deventer kunt u terecht als u uw fiets kwijt bent. Het bezoekadres is Westfalenstraat 5, Deventer.

Deventer viert fietsen!