Logo gemeente Deventer

Help

Op deze website vindt u gemeentelijke informatie en kunt u digitaal producten aanvragen. De pagina Help maakt u wegwijs op de website.

U leest op deze pagina hoe u op www.deventer.nl informatie kunt vinden en hoe u de zoekfunctie gebruikt. Daarnaast staat hier ook informatie over onder andere het Digitaal loket, de toegankelijkheid van de website en de privacyregels.

Wegwijs op de website

Hoe vindt u de weg op deze website? Bovenaan de pagina's vindt u het menu. Dit menu bestaat uit 7 hoofdthema’s. Bij elk thema horen onderwerpen. Als u met uw muis over een thema gaat, ziet u deze hoofdonderwerpen. Klik hierop en u komt terecht op de bijbehorende pagina’s.

Zodra u op een pagina bent, ziet u in het linkermenu de pagina’s die onder het thema en hoofdonderwerp vallen. Op die manier vindt u de informatie die u zoekt. Het is ook mogelijk via de sitemap in de structuur van de website te kijken. U kunt dan rechtstreeks naar de voor u interessante onderwerpen gaan.

De website van gemeente Deventer kent daarnaast een zoekfunctie. Hiermee vindt u makkelijk de informatie die u zoekt. Natuurlijk kunt u ook gewoon door de website klikken om leuke onderwerpen tegen te komen.

Zoekfunctie

Met de zoekfunctie kunt u alle pagina’s en documenten op www.deventer.nl doorzoeken op hun inhoud. U vindt de zoekfunctie in de rechterbovenhoek van iedere pagina. In het zoekveld typt u uw zoekwoord in. Als u daarna op de pijl klikt, verschijnen de zoekresultaten.

Digitaal Loket

In het Digitaal loket vindt u de diensten en producten van de gemeente. Veel hiervan kunt u digitaal regelen. Voor deze producten en diensten hoeft u dus niet naar het gemeentehuis. U kunt ze thuis bestellen of aanvragen.

Voor sommige producten en diensten is het wel nodig dat u naar het gemeentehuis komt. U kunt hiervoor digitaal een afspraak maken. Ook zonder afspraak kunt u terecht bij Publiekszaken, maar met een afspraak hoeft u niet of nauwelijks te wachten voordat u aan de beurt bent.

Documenten

Voor het openen en lezen van documenten kunt u gebruikmaken van een Microsoft viewer die u gratis downloadt. Dit kan ook als u niet beschikt over programma's zoals Microsoft Word.

Voor de bestanden die eindigen op PDF kunt u gebruik maken van de gratis te downloaden viewer van Adobe.

Browsers

Op deze website zijn de nieuwste technieken gebruikt die aan de W3C (World Wide Web Consortium) normen voldoen. Het kan gebeuren dat sommige elementen niet goed werken in oudere browsers. Een browser is een programma waarmee u op internet surft. Voorbeelden van browsers zijn Internet Explorer en Mozilla Firefox. Heeft u een verouderde browser, dan kun u gratis een nieuwe versie van uw browser downloaden.

Adres gemeente Deventer

Op de pagina Contact vindt u de contactgegevens van de gemeente Deventer.