Logo gemeente Deventer

Het 2030 SDGs spel bij de Ulebelt

Kinderboerderij Ulebelt nodigt iedereen uit om op 11 december 2019 bij de Ulebelt zelf, een inspirerende en duurzame plek, het '2030 SDGs spel' te komen spelen!

Wat kan ik verwachten?

De 2030 SDGs game is een interactief kaartspel dat is ontwikkeld in Japan. Het spel simuleert de wereld tot aan 2030, en u kunt daar deel van uit maken. Hoe kunnen we de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDGs) van de Verenigde Naties behalen in 2030? Door het spelen van het spel word je bewust van de effecten van je eigen gedrag en hoe je (in samenwerking met anderen) bij kan dragen aan een betere wereld.

Voor wie is het spel?

Voor iedereen! Of u nu werkzaam bent bij een bedrijf, een overheids- of onderwijsinstelling, of nog studeert. Als u een leuke avond wilt en geïnteresseerd bent in duurzaamheid, wees welkom! U heeft zeker geen voorkennis over de Duurzame Ontwikkelingsdoelen nodig.

Het spel en de nareflectie worden in het Nederlands gehouden.

Tijdschema en kosten

  • 17.30 - 18.30 uur: Netwerkdiner verzorgd door Ulebelt (Vega/Vegan)
  • 18.30 - 21.30 uur: Start '2030 SDGs spel'

Het reguliere SDG-spel kost € 7,50 inclusief 1 drankje. Wanneer u een uur eerder komt om ook aan te sluiten bij het netwerkdiner betaalt u € 12,50 extra. Schrijf u in.

De kerngroep Deventer4GlobalGoals ondersteunt het initiatief van Kinderboerderij Ulebelt.