Logo gemeente Deventer

Bijstand

Bijstandsuitkering

Is uw inkomen te laag om zelf in uw bestaan te voorzien? Dan kunt u in aanmerking komen voor een bijstandsuitkering of een regeling bij laag inkomen.

Lees meer

Wijzigingen bijstand doorgeven

Ontvangt u een bijstandsuitkering en wijzigt er iets in uw leef- of werksituatie? Geef wijzigingen op tijd door.

Lees meer

Bijstandsuitkering aanvragen

Hebt u te weinig geld om van te leven? Dan kunt u een bijstandsuitkering aanvragen. Met deze uitkering wordt uw inkomen aangevuld tot een minimum. Ook helpen we u met het zoeken naar een baan, zodat u zo snel mogelijk weer een zelfstandig inkomen heeft.

Lees meer

Vakantie doorgeven bijstandsuitkering

Als u een uitkering ontvangt en u gaat op vakantie, dan moet u dat melden. Als u voor een periode naar het buitenland gaat, moet u daarvoor toestemming vragen.

Lees meer

Bijstand voor zelfstandigen aanvragen

Haalt u onvoldoende inkomsten uit uw onderneming? Voor financiƫle ondersteuning, begeleiding en advies kunt terecht bij team Dienstverlening Zelfstandigen Deventer.

Lees meer

Betaling bijstandsuitkering

Wanneer ontvangt u uw bijstandsuitkering?

Lees meer

Jongerenloket

Ben jij tussen de 16 en 27 jaar? Zit je thuis zonder opleiding of werk, wil je verder leren of zoek je een baan die beter bij je past? Het Jongerenloket helpt je hiermee verder.

Lees meer

Contact Werk & Inkomen

Heeft u een vraag over een uitkering of over werk? Neem dan contact op met de gemeente Deventer.

Lees meer

Persoonlijke internet pagina (PIP)

Bekijk in uw persoonlijke internet pagina (PIP) de status van uw zaken, officiële documenten, uitkeringsspecificatie en uw jaaropgave.

Lees meer